Žakar tkani proizvodi

Žakar tkani amblemi (prišivači)

Žakar tkani amblemi (prišivači) – Žakar tkani amblemi su posebni dekorativni elementi koji se koriste u tekstilnoj industriji pre svega za majice, dukserice, jakne, dresove i uniforme, ali i za mnoge druge proizvode. Oni se izrađuju na razbojima, ali za razliku od etiketa imaju još nekoliko faza izrade više uključujući lepljenje čička, platna ili pvc folije, zatim lasersko sečenje i po potrebi obrubljivanje ili prošivanje. U zavisnosti od materijala koji se nanosi na zadnju stranu, amblemi se mogu našivati na proizvod, lepiti pomoću termo prese ili ručno kačiti u slučaju čička.

Ivice žakar tkanih amblema su pažljivo obrađene kako bi se postigao estetski privlačan izgled. One mogu biti obrubljene, prošivene ili samo laserski sečene. Obrub i prošivanje pružaju dodatnu čvrstinu i osiguravaju da amblemi izgledaju profesionalno i da traju dugo vremena bez gubljenja oblika ili oštećenja.

Naše ambleme najčešće možete videti na uniformama pripadnika policije i vojske, ali i kod mnogih domaćih i inostranih brendova.

Šabloni amblema