Proizvodi

Dobrodošli u Vigor

Personalizovani proizvodi za brendiranje i reklamni materijal

Žakar tkani proizvodi

Žakar tkani proizvodi predstavljaju srž naše ponude, uključujući etikete, ambleme, priveske, trake i lastiše. Ovi artikli se ističu svojom izdržljivošću i jasnim detaljima koji ističu vaš dizajn. Koristimo najkvalitetnije 100% poliestersko predivo otporno na vlagu, svetlost, toplotu i pranje na visokim temperaturama. Bez obzira da li vam je potrebna jednostavna etiketa ili kompleksan amblem, naša ekspertiza u oblasti tkanja će istaknuti vaš brend na najbolji mogući način.

Štampani proizvodi

Štampani proizvodi kao reklamni materijal jeste još jedna oblast u kojoj se Vigor ističe. Naša sublimaciona štampa garantuje jasne boje, izuzetnu postojanost i visoku rezoluciju, što rezultira besprekornim štampanim proizvodima koji će privući pažnju vaših kupaca. Ova ponuda obuhvata okovratne trake, zastavice, krpice od mikrofibera, šalove i priveske.

Gumeni amblemi

Ne zaboravljamo ni na gumeni aspekt brendiranja. Naši gumeni amblemi su izrađeni sa pažnjom i preciznošću, pružajući vam izdržljive i fleksibilne proizvode koji će trajati koliko i sam odevni predmet. Ovi amblemi su idealni za razne namene, a najbolje stoje na duksericama, jaknama i uniformama, pružajući vašem brendu prepoznatljiv izgled.

Jedinstvena kombinacija stručnosti i vrhunskih materijala

Naši kupci dolaze iz različitih oblasti i industrija – od modnih brendova, sportskih klubova, državnih institucija, do malih preduzetnika i radionica. Bez obzira na veličinu vašeg projekta, Vigor je spreman da pruži personalizovana rešenja koja odgovaraju vašim potrebama. Jedinstvena kombinacija stručnosti, vrhunskih materijala i posvećenosti kvalitetu čini nas liderom u industriji. Radujemo se što ćemo raditi sa vama i pretvoriti vašu viziju u stvarnost.
Kontaktirajte nas danas putem email-a: office@vigoretikete.com, telefona: 012/520-362 ili naše kontakt forme.