O nama

Vigor D.O.O.

Sinonim za vrhunski kvalitet

Više od 20 godina Vigor je sinonim za vrhunski kvalitet i personalizaciju u proizvodnji žakar tkanih, štampanih i gumenih proizvoda. Naša strast prema detaljima i posvećenost vrhunskoj izradi proizvoda čini nas prvim izborom za brendiranje u zemlji i regionu što najbolje govori naša referentna lista.

Naši klijenti su:

Kao i mnogi drugi zadovoljni kupci u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni, Crnoj Gori, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Holandiji, Danskoj, Mađarskoj itd.

Vigor D.O.O.

Korišćenje solarnih panela

Vigor je posvećen zaštiti životne sredine i održivom poslovanju. Kao deo našeg angažmana prema ekologiji, koristimo solarnu energiju za proizvodnju sopstvene struje.

Naša proizvodna hala, kao i poslovana zgrada poseduju solarne panele koji koriste sunčevu energiju kako bi generisali električnu energiju potrebnu za našu proizvodnju. Ova održiva praksa ima brojne prednosti kako za našu firmu, tako i za ekologiju, odnosno očuvanje životne sredine. Na ovaj način težimo da smanjimo naš ekološki otisak i postanemo model za odgovorno poslovanje u industriji.

Umesto da se oslanjamo na konvencionalne izvore energije koji emituju štetne gasove i doprinose klimatskim promenama, mi iskorišćavamo čistu i obnovljivu energiju sunca, čime smanjujemo emisiju štetnih gasova i negativne uticaje na klimatske promene.

Verujemo da je briga o životnoj sredini i ekologiji ne samo moralna odgovornost, već i dugoročno isplativa investicija. Korišćenjem solarnih panela za proizvodnju sopstvene struje, Vigor pokazuje da je moguće ostvariti uspešno poslovanje uz minimalan uticaj na planetu.

Radujemo se što možemo delovati kao pozitivan primer i inspiracija drugima da preduzmu korake ka održivosti i zaštiti naše dragocene prirode.

Predstavništva / Zastupnici

Mađarska:

Cool Team 2005 KFT
Attila Utla 22 FSZ/1
6722 Szeged, Hungary
+3662559557
cimke@coolteam.hu