Budimo u kontaktu

Kontakt podaci

Pošaljite nam poruku

Ili nam pošaljite email na: office@vigoretikete.com

Često postavljana pitanja

Period izrade se kreće u rasponu od 7 do 15 dana što zavisi od vrste proizvoda, količine i same opterećenosti proizvodnog kapaciteta.

Pre serijske izrade uvek pristupamo izradi uzoraka koje šaljemo sa zvaničnom ponudom na adresu kupca, a nakon prihvatanja ponude i odobravanja izrade pristupamo serijskoj produkciji.

Kod nas svaki proizvod ima svoju cenu jer na nju utiče nekoliko parametara zato je najbolje da pošaljete upit ili pozovete kako biste nam pružili više informacija na osnovu koji možemo dati konkretnu ponudu.

Za tkane etikete i ambleme nemamo uslove po pitanju količine, ali za druge artikle to je uglavnom 100 komada ili metara po dizajnu, vrsti artikla.

U izradi tkanih proizvoda koristimo najkvalitetnije 100% poliestersko predivo otporno na vodu, kao i na visoke temperature pranja.

Radimo isključivo po gotovom dizajnu dobijenom od strane kupca, a to znači da nam je potrebna spremna vektorska priprema od strane kupca kako bi naši dizajneri mogli da prilagođavaju date fajlove mašinama za tkanje i štampu. Videti stranicu Dizajn/Priprema.

Isporuku vršimo putem kurirske službe Daily Expres o našem trošku, bez obzira na vrednost porudžbine. Ukoliko želite isporuku preko drugog dostavljača potrebno je da sami zakažete poziv kako bi kurir preuzeo paket od nas.

Nit koja spaja Vaše ideje i stvarnost